Clayre & Eef Stolp Ø 18*22 cm Bruin Hout Glas Rond Glazen Stolp

 23,90

Uitverkocht

SKU: 8717459785144

Beschrijving

De glazen bel is 23 cm in hoogte (incl. de basis) en heeft een totale basis diameter van 18 cm. De binnen diameter van het glas is 15 cm en hoogte van het glas is 16 cm.

Productinformatie:

  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout / glas
  • Maat: Ø 18*22 cm
  • Merk: Clayre & Eef
  • Artikelnummer: 64813

DECORATIEF GLAZEN STOLP: Onze glazen bel is 23 cm in hoogte (inclusief de basis) en heeft een totale basis diameter van 18 cm. De binnen diameter van het glas is 15 cm. De totale hoogte van het glas (exclusief basis) is 16 cm.
HOUTEN BASIS: De basis van de stolp is gemaakt van MDF of hout. Het heeft groeven om de glazen pot in te passen, zodat deze niet kan verschuiven of wiebelen.
KRISTAL HELDERE GLAZEN STOLP: Omdat Clayre & Eef stolpen kristal helder zijn, ziet u precies wat erin zit. De glazen stolpen met schotel kunnen worden gebruikt voor het tonen van je lievelingsspullen. Dit maakt een prachtig huis of huwelijkskopstuk. Vertoon speciale boeken, ornamenten, kaarsen, rijstlichten, 3d figuren en meer. Deze stolp is een perfect cadeau voor elke gelegenheid.
LET OP deze glazen zijn ambachtelijk geproduceerd. Hierdoor kan het voorkomen dat er een luchtbelletje of een streepje in het glas zit.

Stolp Glazen Stolp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clayre & Eef Stolp Ø 18*22 cm Bruin Hout Glas Rond Glazen Stolp” te beoordelen