Clayre & Eef Stolp Ø 12*12 cm Transparant Glas Glazen Stolp

 9,95

Uitverkocht

SKU: 8717459806054

Beschrijving

De glazen bel is 12 cm in hoogte (incl. de basis) en heeft een totale basis diameter van 12 cm. De binnen diameter van het glas is 9 cm en hoogte van het glas is 9 cm.

Productinformatie:

  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Glas
  • Maat: Ø 12*12 cm
  • Merk: Clayre & Eef
  • Artikelnummer: 6GL3420

DECORATIEF GLAZEN STOLP: Onze glazen bel is 12 cm in hoogte (inclusief de basis) en heeft een totale basis diameter van 12 cm. De binnen diameter van het glas is 9 cm. De totale hoogte van het glas (exclusief basis) is 9 cm.

HOUTEN BASIS: De basis van de stolp is gemaakt van MDF of hout. Het heeft groeven om de glazen pot in te passen, zodat deze niet kan verschuiven of wiebelen.

KRISTAL HELDERE GLAZEN STOLP: Omdat Clayre & Eef stolpen kristal helder zijn, ziet u precies wat erin zit. De glazen stolpen met schotel kunnen worden gebruikt voor het tonen van je lievelingsspullen. Dit maakt een prachtig huis of huwelijkskopstuk. Vertoon speciale boeken, ornamenten, kaarsen, rijstlichten, 3d figuren en meer. Deze stolp is een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

LET OP deze glazen zijn ambachtelijk geproduceerd. Hierdoor kan het voorkomen dat er een luchtbelletje of een streepje in het glas zit.

Stolp Glazen Stolp

Extra informatie

Afmetingen 12 × 12 × 12 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clayre & Eef Stolp Ø 12*12 cm Transparant Glas Glazen Stolp” te beoordelen