Brainstream PiepEi – Kookwekker – XOXO

 21,95

Op voorraad

SKU: 4039457460699

Beschrijving

XOXO. Ik houd van je. Het XOXO PiepEi zendt dit bericht elke keer dat het wordt gebruikt – omdat liefde door de maag gaat en de eieren nu perfect zijn.

Te zacht, te hard – maar nooit to the point. Perfect gekookte eieren zijn een wetenschap op zich. Geen probleem voor de PiepEi. Gewoon bij de eieren bewaren, samen koken met de eieren en wachten tot het XOXO PiepEi zingt. Het maakt niet uit met welke watertemperatuur je begint, hoeveel eieren je ook kookt en op welke hoogte je PiepEi ook gebruikt – het ei zal perfect zijn, want PiepEi werkt altijd en overal.

De lachende emoji met hartvormige ogen, een populair symbool van puur enthousiasme en plezier, maakt het XOXO PiepEi tot een leuk souvenir voor allerlei cadeaugelegenheden.En natuurlijk is het XOXO PiepEi bijzonder geschikt als cadeau. 

Hoe werkt het? 
Het XOXO PiepEi bewaar je bij de eieren zodat deze dezelfde temperatuur heeft als de eieren. Doe ‘m meteen met de eieren in het water en hoor aan het melodietje hoever de eieren gekookt zijn. 

De melodieën 
Wil je een zachtgekookt eitje? Haal ze er dan uit wanneer het PiepEi ‘I Was Made For Lovin’ You’ begint te spelen. Weerklinkt de melodie van ‘That’s Amore’ ? Dan heb je een perfect medium eitje! Wanneer de wekker ‘Love Me Do’ begint te spelen heb je een heerlijk hardgekookt ei.

Extra informatie

Gewicht 52 kg
Afmetingen 5,5 × 5,5 × 6,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brainstream PiepEi – Kookwekker – XOXO” te beoordelen