Delfter piepei Oudhollandse kookwekker drie verschillende melodieën

 21,95

Op voorraad

Leuk én handig, dat is deze eierwekker kookwekker. Dit Delfter PiepEi kook je mee met je eieren. De brainstream delfter kookwekker

SKU: 4039457522090

Beschrijving

Delfter Piepei Kookwekker

Het delfter piepei kookwekker is een handige eierwekker die u helpt om perfect gekookte eieren te krijgen. Het is een Oudhollandse eierwekker die u bij de eieren bewaart, zodat deze dezelfde temperatuur heeft als de eieren. U kunt het PiepEi   meteen met de eieren in het water doen en aan het melodietje horen hoe ver de eieren gekookt zijn.

Het delfter piepei kookwekker speelt drie verschillende melodieën, die elk gekoppeld zijn aan de gaarheid van het ei: zachtgekookt, medium gekookt en hardgekookt. Wanneer het water een temperatuur van 45°C heeft bereikt, geeft de kookwekker een piepsignaal af .

Het delfter piepei kookwekker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van kunststof. Het heeft een uniek Oudhollands design door Hollandsche Waaren.

Het piepei  is een geweldig cadeau voor elke keukenprins(es) die van eieren houdt. Het is gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat u altijd perfect gekookte eieren krijgt.

Het is ook een leuk cadeau-idee voor vrienden en familie. Het unieke ontwerp van het delfter piepei kookwekker maakt het een geweldige aanvulling op elke keuken. Het is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Het PiepEi is een must-have voor iedereen die van eieren houdt en graag perfect gekookte eieren wil hebben.

Extra informatie

Gewicht 0,05 kg
Afmetingen 5,5 × 5,5 × 6,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Delfter piepei Oudhollandse kookwekker drie verschillende melodieën” te beoordelen