Handgemaakte waterglazen van de Weldaad set van 6 stuks

 14,95

Slechts 2 resterend op voorraad

De handgemaakte waterglazen set van 6 stuks van De Weldaad is een prachtige aanvulling op elke tafelsetting. Elk waterglas is uniek omdat ze handgemaakt zijn van gerecycled glas.

SKU: 6095653777717

Beschrijving

De handgemaakte waterglazen set van 6 stuks van De Weldaad is een prachtige aanvulling op elke tafelsetting. Elk glas is uniek omdat ze handgemaakt zijn van gerecycled glas. De waterglazen zijn perfect voor het serveren van water, sap of andere dranken. De glazen zijn transparant en hebben een inhoud van ongeveer 150 ml.

Deze handgemaakte waterglazen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Door het gebruik van gerecycled glas wordt er minder afval geproduceerd en wordt het milieu minder belast. Bovendien zijn de waterglazen vaatwasmachinebestendig, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn.

De Weldaad glazen set van 6 stuks is een perfect cadeau voor een housewarming, bruiloft of verjaardag. Het is een prachtige manier om iemand te laten zien dat je om hen geeft en om hen te helpen hun huis te verfraaien.

Kortom, de handgemaakte waterglazen set van 6 stuks van De Weldaad is een prachtige en duurzame aanvulling op elke tafelsetting. Ze zijn perfect voor het serveren van water, sap of andere dranken en zijn gemakkelijk schoon te maken. Bovendien zijn ze een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.

  • Hoogte: 11.5 cm
  • Breedte boven: 7cm
  • Breedte onder: 4.5 cm
  • Inhoud: ca. 150 ml
  • Glaasjes kunnen subtiel verschillen van kleur
  • Stapelbaar

Extra informatie

Gewicht 1200 kg
Afmetingen 7 × 11,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handgemaakte waterglazen van de Weldaad set van 6 stuks” te beoordelen