CHINCHILLA Kokosnootschaal + houten lepel – set van 2 – Boeddha Bowl – 100% natuurlijk met kokosolie gepolijst

 25,95

Uitverkocht

SKU: 0784228529009

Beschrijving

  • 100% NATUURPRODUCT: Met deze handgemaakte kokosnoot schaal krijg je een klein stukje tropisch paradijs in je keuken. De gerecyclede kokosnoten worden in Vietnam met de hand verzameld en met veel liefde bewerkt, gesneden, schoongemaakt, geschuurd en gepolijst. Inclusief twee kokosnootvezel-vasthoudende ringen.
  • MILIEUVRIENDELIJK & DUURZAAM: Het kunststofvrije alternatief voor conventionele graanschalen, slakommen, ontbijtkommen, soepborden etc. De 100% kokosnootschalen zijn volledig kleurloos, voedselveilig, smaakloos en recyclebaar.
  • PRAKTISCH: Na gebruik kunnen de kokosnootschalen met een afmeting van ca. 13,5 cm (vulvolume van ca. 600 ml) eenvoudig met de hand worden gereinigd met warm zeepwater. Als de kommen er een beetje saai uitzien, kun je ze gemakkelijk weer laten glanzen met een beetje kokosnootolie. De bijgeleverde kokosvezel-vasthoudende ringen zorgen ervoor dat uw kommen stevig staan en niet kunnen omvallen, niets wiebelt hier nog!
  • CADEAU IDEE: Een geweldig cadeau voor goede vrienden om zinloos plastic afval te voorkomen. Elke kokosnoot is uniek in zijn vorm, grootte en korrel. Een klein meesterwerk van de natuur voor het hele gezin en een echte blikvanger in elke keuken.
  • STYLISCH: In mooi vormgegeven vouwdoos van recyclebaar karton om plastic en verpakkingsafval te voorkomen – Voor een schoon milieu.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHINCHILLA Kokosnootschaal + houten lepel – set van 2 – Boeddha Bowl – 100% natuurlijk met kokosolie gepolijst” te beoordelen