Brainstream Drip.it – Gootsteenorganizer – 3 in 1

 23,35

Uitverkocht

SKU: 7640165871225

Beschrijving

De slimme oplossing voor alle spoelproblemen.

De fles droogt niet op, de salade staat in zijn eigen sap en de poetslap, die eigenlijk bedoeld was voor de hygiëne, is gemuteerd tot de ultieme kiemkatapult. Of de herbruikbare fles, die goed is voor de portemonnee en het milieu, maar graag uit wil druipen na het schoonmaken… Het dagelijkse leven rond de gootsteen.

drip.it biedt de ideale oplossing voor verschillende “uitdruipscenario’s”. Het roestvrijstalen inzetstuk is het perfecte mobiele en gemakkelijk opbergbare afdruiprek voor bijna alle soorten herbruikbare flessen. Of het nu gaat om glazen flessen, moderne thermoflessen of babyflessen. Ook vers gewassen salade of gekookte pasta laat je met behulp van drip.it gemakkelijk uitlekken in het vergiet.

Van rondslingerende vochtige doekjes, borstels en sponzen tot bijenwasdoekjes. De uittrekbare keukenhulp past over elke spoelbak en biedt een hygiënische plek voor het opbergen en drogen van poetslappen en dergelijke. Dit houdt de doek kiemvrij en zorgt voor hygiëne in de keuken.

En aangezien drip.it multifunctioneel is in de ware zin van het woord, kun je hem ook als onderzetter gebruiken. Een simpel idee, maar een echte duizendpoot die veel kan.

Extra informatie

Gewicht 0,3 kg
Afmetingen 56,5 × 10,5 × 1,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brainstream Drip.it – Gootsteenorganizer – 3 in 1” te beoordelen