Velbon EX-mini Compact Statief

 39,80

Uitverkocht

SKU: 4907990301727

Beschrijving

Velbon EX-Mini

De ultracompacte Velbon EX-Mini is een uniek foto- en videostatief van aluminium dat is voorzien van een vaste panoramakop. Ondanks zijn compactheid is de maximale werkhoogte toch nog 41,7 cm en de minimale werkhoogte is 19 cm. Ingeklapt is het echter maar 25,5 cm lang dus het past perfect in elke fototas of camerarugzak. De lange bedieningsarm van de panoramakop maakt het mogelijk om rustige en vloeiende volgbewegingen te maken tijdens het filmen.

Uitschuifbare middenzuil

De uitschuifbare middenzuil wordt ondersteund door drie armen die horizontale bewegingen tot een minimum reduceren. De zuil is in hoogte verstelbaar en om hem goed vast te zetten is er een stelschroef aanwezig. De EX-Mini heeft degelijke trapeziumvormige statiefpoten met een doorsnede van 17 mm voor een hoge stabiliteit. Ze bestaan uit twee soepel uitschuifbare secties en zijn uitgerust met rubberen voetjes voor een goede grip. Uiteraard zijn de poten in iedere gewenste hoogte verstelbaar en te vergrendelen met de degelijke kunststof clipsluitingen.

Belastbaar tot maximaal 2,5 kilo

De Velbon EX-Mini heeft een gewicht van slechts 467 gram waardoor je er nooit over na hoeft te denken of je het wel meeneemt. Je kunt deze ultracompacte allrounder belasten tot maximaal 2,5 kilo, wat betekent dat je praktisch iedere compacte videocamera of dslr/objectiefcombinatie kunt gebruiken. De statiefkop heeft een anti-slip bekleding van kurk. Om een fotocamera of een videocamera correct te monteren is een standaard 1/4-inch statiefschroef aanwezig. Dankzij de horizontale en verticale verstelmogelijkheid van de statiefkop is het mogelijk om exact de gewenste camerapositie in te stellen.

Extra informatie

Gewicht 0,47 kg
Afmetingen 41,7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Velbon EX-mini Compact Statief” te beoordelen