Velbon EX-330 Statief

 34,85

Uitverkocht

SKU: 4907990301789

Beschrijving

Velbon EX-330 Camera statief

Het lichte en aantrekkelijk geprijsde Velbon EX-330 statief is een aluminium foto- en videostatief dat is voorzien van een vaste tweeweg-panoramakop. Ondanks zijn compacte afmetingen is de maximale werkhoogte toch nog 145,5cm en de minimale werkhoogte is ongeveer 50cm. Ingeklapt is dit statief 50,6 cm lang dus het past perfect in elke foto-uitrusting. Een prima instapstatief voor startende fotografen dat is gebouwd met de bekende Velbon degelijkheid in gedachten.

Uitschuifbare middenzuil

De uitschuifbare middenzuil wordt ondersteund door drie armen die horizontale bewegingen tot een minimum reduceren. De zuil is in hoogte verstelbaar en om hem goed vast te zetten is er een stelschroef aanwezig. De EX-330 heeft degelijke trapeziumvormige statiefpoten met een doorsnede van 17 mm voor een hoge stabiliteit. Ze bestaan uit drie soepel uitschuifbare secties en zijn uitgerust met rubberen voetjes voor een goede grip. Uiteraard zijn de poten in iedere gewenste hoogte verstelbaar en te vergrendelen met de degelijke kunststof clipsluitingen.

Belastbaar tot maximaal 2 kilo

De Velbon EX-330 heeft een gewicht van slechts 828 gram waardoor je er nooit over na hoeft te denken of je het wel meeneemt. Je kunt deze lichte allrounder belasten tot maximaal 2 kilo, wat betekent dat je praktisch iedere compacte videocamera of dslr/objectiefcombinatie kunt gebruiken. De kantelbare statiefkop heeft een anti-slip bekleding van rubber. Om een fotocamera of een videocamera correct te monteren is een standaard 1/4-inch statiefschroef aanwezig. Dankzij de horizontale en verticale verstelmogelijkheid van de statiefkop is het mogelijk om exact de gewenste camerapositie in te stellen.

Extra informatie

Gewicht 828 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Velbon EX-330 Statief” te beoordelen