Edzard Charles – Theefilter – Verzilverd – 18 x 4,5 cm

 21,95

Uitverkocht

SKU: 4250076117966

Beschrijving

✔ VOOR DE THEE KEUKEN: geniet van een paar ontspannende minuten met de smaak van uw vers gezette thee. In de edele Charles theezeef van EDZARD kunnen de aromatische theebladeren zich vrij ontvouwen en kan de theeceremonie met smaak beginnen.
✔ THEE-GENOT: Versier de ontbijttafel of het theekransje met het glanzende verzilverde theezeefje. Hiermee serveer je je warme dranken nog sierlijker en wordt elke theeronde een beetje zoeter met de zilveren tafeldecoratie.
✔ LANGE JAREN ERVARING: Het familiebedrijf Edzard uit Bremen overtuigt sinds 1975 met stijlvolle accessoires van de hoogste kwaliteit en weet elegantie en functionaliteit te combineren.
✔ KWALITEIT: Het bewerkte metaal van de theezeef is verzilverd en aanslagbestendig. Het hoogwaardige materiaal geeft de hulp bij de theebereiding ook zonder uitgebreide verzorging een eeuwige glans. Een vochtige doek is voldoende om hem schoon te maken.
✔ Handig: De talloze fijne openingen in de theebal houden vervelende theekruimels tegen. Dankzij de lange handgreep kan het theefilter gemakkelijk uit de warme kop worden verwijderd.

Extra informatie

Gewicht 42 kg
Afmetingen 18 × 5 × 5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edzard Charles – Theefilter – Verzilverd – 18 x 4,5 cm” te beoordelen