Edzard Carlton – Notenkraker – Verzilverd – 17 cm

 47,95

Op voorraad

SKU: 4250076113371

Beschrijving

De verzilverde Carlton notenkraker van EDZARD heeft zich al generaties lang bewezen met zijn klassieke gebogen vorm en de twee uitsparingen in de tangpoten voor het openen van verschillende soorten noten.
✔ DUURZAAM: Het is niet alleen de betrouwbare functionaliteit die de notenkraker tot een langdurige metgezel maakt, ook de afwerking speelt een rol: de extra sterke verzilvering en oppervlaktebehandeling met aanslagbescherming garanderen een lange levensduur.
✔ DUURZAME ERVARING: Het in Bremen gevestigde familiebedrijf EDZARD overtuigt sinds 1975 met stijlvolle accessoires van de hoogste kwaliteit en weet elegantie en functionaliteit vakkundig te combineren.
✔ KEUKENHULP: Dit product is niet alleen onmisbaar in de kersttijd, de notenkraker mag het hele jaar door als kleine hulp in de keuken niet ontbreken, zodat noten moeiteloos geconsumeerd kunnen worden.
✔ KWALITEIT: De hoogwaardige notenkraker is geschikt voor veel verschillende maten. Met een lengte van 17 cm en een breedte van 4,5 cm worden alle soorten noten veilig en schoon geopend.

Extra informatie

Gewicht 388 kg
Afmetingen 17 × 5 × 1,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edzard Carlton – Notenkraker – Verzilverd – 17 cm” te beoordelen