Chinchilla Zero Waste – Keukenrol – Wasbaar – Houtcellulose – 24 stuks

 16,50

Uitverkocht

SKU: 0784228529344

Beschrijving

MILIEUVRIENDELIJK: De herbruikbare vaatdoeken in grijs zijn gemaakt van houtcellulose & katoen uit duurzame teelt en zijn OEKO TEX gecertificeerd! Als de doeken ooit zouden moeten gaan: houtcellulose is biologisch afbreekbaar.

GEMAAKT IN DUITSLAND: We hebben bewust gekozen tegen bamboe voor onze wasbare huishoudrollen: in plaats van de grondstof te importeren, laten we onze sponsdoeken liever in Duitsland produceren. Op deze manier besparen we onnodige transportroutes – voor meer duurzaamheid.

STIJLVOL: de grijze herbruikbare keukendoek ziet er niet alleen goed uit in een keuken zonder afval, maar voelt ook zo aan! De poetsdoeken zijn superzacht en pluisvrij. Ze zijn geschikt voor afwassen, drogen, schoonmaken of wegvegen. Ook te gebruiken voor babyspullen.

PRAKTISCH: als vaatdoek, poetsdoek, theedoek, vaatdoek of poetsdoek: de milieuvriendelijke huishoudelijke doekjes van Chinchilla kunnen op vele manieren worden gebruikt – in de keuken, badkamer, auto, camping of buiten.

DUURZAAM: met de 24 wasbare doeken spaart u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee: onze rol met sponsdoekjes vervangt ongeveer 2700 papieren handdoeken – of 60 rollen conventioneel keukenpapier.

Extra informatie

Gewicht 120 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chinchilla Zero Waste – Keukenrol – Wasbaar – Houtcellulose – 24 stuks” te beoordelen